Διενέργεια δημοπρασία για τη μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης εν γένει κοινωνικών υπηρεσιών και κάλυψη αναγκών της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανίων

22.05.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 13:58


Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας

για τη μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης εν γένει κοινωνικών υπηρεσιών και κάλυψη αναγκών της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανίων

 

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων

 

Προκηρύσσει

 

Τη διενέργεια δημοπρασία για τη μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης εν γένει κοινωνικών υπηρεσιών και κάλυψη αναγκών της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανίων (Α.Π. Διακήρυξης 28584/22-05-2024).

Το ακίνητο θα πρέπει να έχει συνολικό εμβαδόν από 120 έως 200 τ.μ. και να βρίσκεται σε ακτίνα έως ενάμιση χιλιόμετρο περιμετρικά του Δημαρχείου, προκειμένου να υπάρχει άμεση πρόσβαση από την κοινωνική υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και την 17/06/2024 και ώρα 15:00.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Χανίων, προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Ειδικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη.

Πληροφορίες και αντίγραφα της Διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται καθημερινά και ώρες 08.00 – 14.30, από το γραφείο Προμηθειών του Δήμου Χανίων, Διεύθυνση Κυδωνίας 29, Τηλέφωνο 2821341760.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΟΓΛΟΥ

1. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα