Δωρεάν και φέτος η Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού στον Δήμο Τρικκαίων

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων συνεργάζεται με ιδιωτικές σχολές χορού και μουσικής, για να προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε άπορους/ες μαθητές/τριες. Η Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού αφορά στη συνεργασία του Τμήματος Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων με τις σχολές χορού, μουσικής, εικαστικών, Θεατρικών εργαστηρίων, συλλόγων ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής. Το πρόγραμμα αφορά σε προσφορά δωρεάν θέσεων σε μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, για άπορους/ες ή οικονομικά αδύναμους/ες μαθητές/τριες της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτησηαπό 15 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων και, μέσω αυτού, στο Τμήμα Παιδείας. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 €.

Συνημμένα της αίτησης υποβάλλονται τα εξής δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων και, μέσω αυτού, στο Τμήμα Παιδείας:

  1. Αντίγραφο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας (έτους 2019) ή βεβαίωση από την εφορία ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση τα δύο τελευταία έτη.
  3. Βεβαίωση χρόνου ανεργίας γονέων από τον ΟΑΕΔ, εάν υφίσταται.
  4. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής για αναπηρία γονέα ή μέλους της οικογένειας, εάν υφίσταται.
  5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  6. Αποδεικτικό Ενοικίου ή σχετικό αντίγραφο δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας, εάν υφίσταται.
  7. Αποδεικτικό Μονογονεϊκής Οικογένειας, εάν υφίσταται.

Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στους/στις ενδιαφερόμενους/ες από το γραφείο του Τμήματος Παιδείας, επί της οδού Γαριβάλδη 8, στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020 και θα υποβάλλεται στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Τρικκαίων, μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πηγή
Author: Despoina Dailiani

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα