Εφ’ όλης της ύλης η συνέντευξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky – Δήμος Φυλής

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στη δημοσιογράφο Φωτεινή Βρύνα και την εκπομπή “Διάλογο με την Αυτοδιοίκηση”, στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, την Τρίτη 29 Μαρτίου.


Ο Δήμαρχος Φυλής απάντησε με άμεσο και ευθύ λόγο για όλα τα θέματα, από την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική έως τα έργα που υλοποιεί και προγραμματίζει για το άμεσο μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ενεργειακά και υδρολογικά έργα που είτε υλοποιούνται είτε έχουν δρομολογηθεί, με τον Δήμαρχο Φυλής να επαναλαμβάνει ότι σκοπός είναι η ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου.

Επίσης, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που αλλάζουν σταδιακά την εικόνα του Δήμου, με ειδική αναφορά στα σημαντικά αντιπλυμμηρικά έργα που θωρακίζουν τον Δήμο (εκτίμησε ότι τέλος του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το 90% των αντιπλυμμηρικών έργων) και στα έργα υποδομών με σκοπό την ανάπλαση όλου του Δήμου.

Ακόμη αναφέρθηκε στα δεκάδες αθλητικά έργα, σχολικά έργα, έργα οδοποιίας καθώς και στα έργα κατασκευής και ανακατασκευής παιδικών χαρών, πλατειών και “πάρκων τσέπης”.

Ερωτηθείς για τη χωματερή, ο Χρήστος Παππούς ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι όταν η χωματερή γεμίσει, θα κλείσει, και τόνισε ότι σε κάθε κύτταρο που κλείνει, γίνεται ανάπλαση.

Επίσης αναφέρθηκε στις ενέργειες που κάνει ο Δήμος για την ανάδειξή του σε τουριστικό προορισμό, αναδεικνύοντας τα πολιτιστικά, αρχαιολογικά και περιβαλλοντικά στοιχεία του.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου:


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα