Εκπλήξεις και καλοκαιρινά δώρα στους Παιδικούς Σταθμούς της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής – Δήμος Φυλής


Εκπλήξεις και καλοκαιρινά δώρα στους Παιδικούς Σταθμούς της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής – Δήμος ΦυλήςΓραμμή Δημότη: 15691

Όμορφες εκπλήξεις περίμεναν τα μικρά των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Φυλής για την παιδαγωγική χρονιά που φτάνει στο τέλος της.


Με πρωτοβουλία του Προέδρου τους Δημήτρη Πουλιάση τα μικρά του Α και Β Παιδικών Σταθμών λίγες μέρες μετά την καλοκαιρινή τους γιορτή, παρέλαβαν και τα καλοκαιρινά τους δώρα, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στην παραλία, όπως σωσίβια και άλλα παιχνίδια της θάλασσας.

Η έκπληξη περιλάμβανε επίσης εξαίσιες χειροποίητες κατασκευές με θέμα το καλοκαίρι.

«Μετά τη δύσκολη περίοδο που βιώσαμε όλοι μας με την πανδημία και ιδιαίτερα τα παιδιά, το φετινό καλοκαίρι γεννά σε όλους μας προσδοκίες για αποδράσεις κοντά στη θάλασσα. Έτσι θελήσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά γι’ αυτές τις στιγμές συμβολικά δώρα που θα τα συντροφέψουν στα παιχνίδια τους στις παραλίες και στην άμμο», υπογράμμισε ο Δημήτρης Πουλιάσης, προσθέτοντας: «Ευχή δική μου και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού που στηρίζει την κάθε μας πρωτοβουλία για την ασφάλεια, την πρόοδο και τη χαρά, των παιδιών μας, είναι εκείνα και οι οικογένειες τους, να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο υγεία και ξέγνοιαστες στιγμές».

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
39FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα