ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγάλεω ενημερώνει τους γονείς για τη διαδικασία εγγραφής/επανεγγραφής στους Βρεφικούς, Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσει θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: polaigaleo.intellisoft.gr και αφορούν:

  • Νήπια γεννημένα από 01/01/2021 έως και 31/03/2022
  • Βρέφη γεννημένα από 01/04/2022 έως και 31/03/2024

Περίοδος υποβολής αιτήσεων
Έναρξη: 27/05/2024 και ώρα: 00:01
Λήξη: 16/06/2024 και ώρα: 23:59

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστική υποβολή και εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής – επανεγγραφής είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, που θα σας ζητηθούν βάσει των κριτηρίων, τα οποία θα επιλέξετε στην πλατφόρμα: polaigaleo.intellisoft.gr

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που δεν θα συνοδεύονται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή, θα θεωρηθούν ελλιπείς και δεν θα αξιολογηθούν.

Ο Δήμος Αιγάλεω θα διαθέσει θέσεις για το έτος 2024-2025 στα βρεφικά και νηπιακά τμήματα μέσω του προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α).

Οι γονείς θα ενημερωθούν για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων ΕΣΠΑ με νεότερη ανακοίνωση.             

Σας γνωστοποιούμε ότι η φοίτηση όλων των παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Καταργείται η καταβολή της μηνιαίας οικονομικής συμμετοχής (τροφεία) ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Διευκρινίζεται ότι όσοι από τους αιτούντες γονείς πληρούν τις προϋποθέσεις αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, υποχρεούνται  να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Δεν απαλλάσσονται από την καταβολή τροφείων:

  • Οι αιτούντες γονείς, οι οποίοι ενώ πληρούσαν τις προϋποθέσεις αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, δεν υπέβαλαν αίτηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. καθώς και
  • Οι αιτούντες γονείς, οι οποίοι ενώ υπέβαλαν αίτηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α., δεν έλαβαν voucher λόγω δικής τους υπαιτιότητας.

Ως εκ τούτου, οι ανωτέρω, στην περίπτωση επιλογής φοίτησης των παιδιών θα καταβάλλουν μηνιαία εισφορά, η οποία θα αντιστοιχεί στο ποσό της χαμηλότερης πηγής χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ (198 ευρώ).

Με εκτίμηση

H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικών Σταθμών & Θεμάτων Ισότητας

Νίκη Βελλιανίτη


Πηγή
Author: Δήμος Αιγάλεω

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα