Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου και της νέας Διοικήτριας της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχου Αρχοντίας Σερέτη στον Περιφερειάρχη – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου και της νέας Διοικήτριας της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχου Αρχοντίας Σερέτη στον Περιφερειάρχη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Π.Σ. Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, συνοδευόμενος από τη νέα Διοικήτρια της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχο Αρχοντία Σερέτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών και η ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων με στόχο την αναβάθμισης του εκπαιδευτικού της έργου, καθώς με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά αναμένεται αύξηση των σπουδαστών. Η νέα αυτή συνθήκη αναμένεται να δημιουργήσει αυξημένες ανάγκες τόσο στους εκπαιδευτικούς, όσο και στους χώρους διαμονής των σπουδαστών.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ανέφερε πως η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει το έργο της Σχολής Πυροσβεστών και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα συνδράμει στον σχεδιασμό της επέκτασης των χώρων.

fb-share-icon
Tweet


Πηγή
Author: Γιώργος Παπαγεωργίου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα