Γούρικη οι βροχή για τους Κρήτες της Φυλής – Γέμισαν την πλατεία κι έζησαν μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά – Δήμος Φυλής


Γούρικη οι βροχή για τους Κρήτες της Φυλής – Γέμισαν την πλατεία κι έζησαν μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά – Δήμος ΦυλήςΓραμμή Δημότη: 15691

Ούτε η βροχή δεν κατάφερε να πτοήσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου και το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 γέμισε απ΄άκρη σ’ άκρη την Πλατεία Ηρώων.


Τη βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο η Πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνα Στεφανουδάκη η οποία κάλεσε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, να δώσει τις ευχές του.

Εκείνος, αναφερόμενος στη σύντομη καταιγίδα που για λίγο αναστάτωσε τον κόσμο επεσήμανε, πως τη θεωρεί γούρι καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, όσες φορές κέρδισε τις εκλογές είχε ρίξει βροχή. Ευχήθηκε αυτή η βροχή να αποδειχθεί γούρικη και για τον Σύλλογο Κρητών ώστε και με την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου, να συνεχίσει να δημιουργεί όμορφα πολιτιστικά πράγματα. Ο Δήμαρχος εξάλλου, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη αγάπη για την Κρήτη, υπογραμμίζοντας ότι εκεί σπούδασε κι έχει ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Καταλήγοντας καλωσόρισε τον εμβληματικό Κρητικό ερμηνευτή Αχιλλέα Δραμουντάνη και το συγκρότημα του κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια υπέροχη βραδιά.

Ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής από την πλευρά του, μαζί με τις ευχές του, έδωσε τη δέσμευση να εξακολουθήσει να είναι στο πλευρό του Συλλόγου Κρητών σε ότι χρειαστούν τα δραστήρια μέλη και οι φίλοι του.

Ευχές για μια όμορφη βραδιά έδωσαν στη συνέχεια και λίγο πριν ξεκινήσουν οι χοροί από τα μικρά του Συλλόγου που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας.

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Ιερείς, ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, ο πρώην Γεν. Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του τόπου.

Ευτυχώς η βροχή όχι μόνο δεν κράτησε πολύ αλλά αποδείχθηκε και γούρικη, καθώς το γλέντι κράτησε σε αμείωτους ρυθμούς για ώρες.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα