Κλειστές οδοί, Σάββατο, 27/01/2024

– Κλειστή η οδός Σουλίου, ΜΟΝΟ το ρεύμα προς οδό Χαλανδρίου, από την οδό Ελπίδος μέχρι την οδό Υακίνθου, από τις 08:00 έως 12:00, λόγω εργασιών του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου μας στη νησίδα. Το λεωφορείο 406 θα διέρχεται κανονικά. Τα υπόλοιπα οχήματα θα διέρχονται από την οδό Δερβενακίων – δεξιά στην οδό Βαλτετσίου – αριστερά στην οδό Υακίνθου – συνέχεια στην οδό Σουλίου.

 

– Κλειστή η οδός Περικλέους από την οδό Μιαούλη έως την οδό Δήμητρος, από τις 08.30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης νέας οικοδομής. Τα οχήματα θα διέρχονται από την οδό Περικλέους – δεξιά στην οδό Μιαούλη – αριστερά στην οδό Ύδρας – αριστερά στη λεωφόρο Μεσογείων – αριστερά στην οδό Δήμητρας.

 

– Κλειστή όλο το 24ωρο θα είναι η οδός Ορχομενού, από Τυρνάβου έως Παναγούλη, λόγω ανακατασκευής της. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι.

 

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Σιώκου-Ναυπλίου μέχρι Γιαβάση, από τις 07.30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18.00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή.

 

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.

Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα