Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Δευτέρα, 22/04/2024

– Κλειστή η οδός Τρωάδος από την οδό Αγίου Ιωάννου έως την οδό Καρβελά, από τις 07:30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης νέας οικοδομής. Τα οχήματα θα διέρχονται ως εξής: α) από την οδό Αγίου Ιωάννου (ρεύμα ανόδου) – αριστερά στην οδό Ασημακοπούλου – αριστερά στην οδό Καρβελά – δεξιά στην οδό Τρωάδος και β) από την οδό Αγίου Ιωάννου (ρεύμα καθόδου) – δεξιά στην οδό Ασημακοπούλου ή Αγαμέμνωνος – αριστερά στην οδό Καρβελά – δεξιά στην οδό Τρωάδος.

– Κλειστή η οδός Κριεζώτου (είσοδος/έξοδος από Μ.Μπότσαρη), από τις 07:30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης.

⚠ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

– Κλειστή η οδός Ειρήνης από την οδό Ναυπλίου έως την οδό Γιαβάση, από τις 07:30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα θα διέρχονται ως εξής: από την οδό Αιγαίου Πελάγους – δεξιά στην οδό Ναυπλίου – συνέχεια στην οδό Σιώκου – αριστερά/δεξιά στην οδό Ηπείρου. Ομοίως και τα διερχόμενα από την οδό Ειρήνης – αριστερά στην οδό Σιώκου κ.ο.κ.

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Γιαβάση μέχρι Μεσογείων, από τις 07:30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18:00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.

Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

Ακολουθήστε τον επίσημο κανάλι του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Viber και λάβετε πρώτοι χρήσιμες ενημερώσεις και σημαντικά νέα που αφορούν την πόλη. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα