Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Πέμπτη, 04/07/2024

– Κλειστή η οδός Ειρήνης από την οδό Ναυπλίου έως την οδό Γιαβάση, από τις 07:00 έως 15:00, λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: από την οδό Αιγαίου Πελάγους – δεξιά στην οδό Ναυπλίου – συνέχεια στην οδό Σιώκου – αριστερά/δεξιά στην οδό Ηπείρου ή από την οδό Ειρήνης – αριστερά στην οδό Σιώκου – αριστερά/δεξιά στην οδό Ηπείρου.

– Κλειστή η οδός Δερβενακίων (ρεύμα προς Παναγούλη), από την οδό Γαρδένιας έως την οδό Σίφνου, λόγω εργασιών στο δίκτυο οπτικών ινών της ΔΕΗ Α.Ε. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται από την οδό Δερβενακίων, δεξιά στην οδό Ψαρών, αριστερά στην οδό Χίου, δεξιά στην οδό Δερβενακίων.

– Κλειστή η οδός Μάρκου Αυγέρη από την πάροδο Μάρκου Αυγέρη έως την οδό Αγελάου, από τις 07:00 έως 15:00 και 17:30 έως 20:00, λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται από την οδό Μάρκου Αυγέρη – αριστερά στην πάροδο Μάρκου Αυγέρη – αριστερά ή δεξιά στην Κίτσου Τζαβέλλα.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.
Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα