Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Τετάρτη, 03/07/2024

– Κλειστή η οδός Στρ.Τόμπρα, από την οδό Σαρανταπόρου έως την οδό Αχιλλέως, από τις 07:00 έως τις 15:00 και 17:30 έως 20:00 λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Σαρανταπόρου, αριστερά στην οδό Στρ.Τόμπρα, δεξιά στην οδό Γιαβάση, δεξιά στην οδό Αγίου Ιωάννου, δεξιά στην οδό Αχιλλέως.

– Κλειστή η οδός Σουλίου από την οδό Ζαλόγγου έως την Μιλτιάδου, από τις 07:00 έως 15:00 λόγω εργασιών με γερανοφόρο όχημα. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: από την οδό Σουλίου, αριστερά στην οδό Ζαλόγγου, δεξιά στη Λ.Μεσογείων.

– Κλειστή η οδός Δερβενακίων (ρεύμα προς Παναγούλη), από την οδό Γαρδένιας έως την οδό Σίφνου, λόγω εργασιών στο δίκτυο οπτικών ινών της ΔΕΗ Α.Ε. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται από την οδό Δερβενακίων, δεξιά στην οδό Ψαρών, αριστερά στην οδό Χίου, δεξιά στην οδό Δερβενακίων.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.
Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα