Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Τρίτη , 27/02/2024

– Κλειστή η οδός Πεντέλης από την οδό Δερβενακίων έως την οδό Σίφνου, από τις 12:30 έως 15:00, λόγω προγραμματισμένης δράσης δεντροφύτευσης του Δήμου. Τα οχήματα θα κινούνται ως εξής:

α) από την οδό Δερβενακίων (ρεύμα προς μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας) – αριστερά στην οδό Χίου – αριστερά στην οδό Κορυτσάς – αριστερά στην οδό Σίφνου – αριστερά στην οδό Πεντέλης ή παραμένοντας στην οδό Κορυτσάς, δεξιά στην οδό Πάρου
β) από την οδό Δερβενακίων (ρεύμα προς Χαλανδρίου) – δεξιά στην οδό Βαλτετσίου – δεξιά στην οδό Γαρυττού – δεξιά στην οδό Κύθνου.

– Απαγορεύεται στάση και στάθμευση όλο το 24ωρο στην οδό Ελβετίας στο ύψος της Πλατείας Αγίου Ιωάννη, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πεζοδρομίου. Σε όλο το μήκος της οδού που ισχύει η απαγόρευση έχει τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση.

– Κλειστή όλο το 24ωρο θα είναι η οδός Ορχομενού, από Τυρνάβου έως Παναγούλη, λόγω ανακατασκευής της. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι.

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Σιώκου-Ναυπλίου μέχρι Γιαβάση, από τις 07.30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18.00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.

Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα