«Κυνήγι Θησαυρού» -Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών από το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας στην Πλατεία Δημαρχείου με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας

Το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας διοργανώνει την Τρίτη 12 Απρίλιου από τις 10:00 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «Κυνήγι Θησαυρού». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Γ΄ Γυμνασίου και οι δηλώσεις συμμετοχής σχολείων έχουν ήδη συγκεντρωθεί από το 3ο Γυμνάσιό Βέροιας. Ο διαγωνισμός θα βασίζεται σε γνώσεις αλλά κυρίως σε δεξιότητες που έχουν αποκτήσει μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά).

Στόχοι του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν με κριτικό τρόπο τις γνώσεις που απέκτησαν στα γυμνασιακά τους χρόνια στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών ,να χρησιμοποιήσουν την επινοητικότητά τους ,να εξασκηθούν στην επίλυση προβλημάτων, να επιστρατεύσουν την δημιουργική τους σκέψη ,να λειτουργήσουν συνεργατικά για την επίτευξη κοινών σκοπών και να συναγωνιστούν σε κλίμα ευγενούς άμιλλας.

Στους νικητές θα δοθούν έπαθλα.

Την οργάνωση του διαγωνισμού συντονίζουν και επιμελούνται οι εκπαιδευτικοί Τσισμανίδης Βασίλειος, Φυσικός και Νίκα Αικατερίνη, Χημικός από το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΤΖΗΜΑ


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα