Μανιμανάκη – Πετράκη Αικατερίνη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη πόλη των Χανίων, Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο, 1ο Γυμνάσιο και Πολυκλαδικό Λύκειο. Σπούδασε Ιατρική στο Αγγλόφωνο τμήμα του Πανεπιστημίου Semmelweis στη Βουδαπέστη. Υπηρετεί το ΕΣΥ για 25 χρόνια. Ξεκίνησε τη θητεία της ως αγροτικός γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο του Ταυρωνίτη. Ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και στη μικροχειρουργική χεριού στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Είναι Διευθυντήρια – Επιστημονικά Υπεύθυνη της Ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Με τον Ευριπίδη Πετράκη, διεθνώς διακεκριμένο καθηγητή Α΄ βαθμίδας της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, μοιράζονται την εξέλιξη της γνώσης τους, της επιστήμης τους, και την αγωνία για ένα καλύτερο αύριο που είναι και θα παραμείνουν οι κοινές μας προτεραιότητες. Έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και στη μεγάλη σύγκληση δυνάμεων που εκφράζει ο συνδυασμός της. Θα προσπαθήσουν όλοι μαζί για να κάνουν τα Χανιά πόλη Βιώσιμη, Πόλη Πολιτισμού, Πόλη αλληλεγγύης, Πόλη Όνειρο αγνοώντας το πολιτικό κόστος χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις.

• Ορθοπεδικός χειρουργός, Διευθύντρια Ορθοπεδικής Κλινικής Γ. Νοσοκομείου Χανίων.

• Τακτικό μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαική εταιρίας επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της εταιρίας χειρουργικής χεριού.

• τ. Π. πρόεδρος του Δ.Σ. Της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ Χανίων, τ. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

• τ. Π. μέλος του Δ.Σ. Του ιατρικού συλλόγου Χανίων

• τ. Π. μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γενικό Νοσοκομείου Χανίων.

• Μέλος του Δ.Σ. Του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα