Με ξεχωριστή επιτυχία διοργανώθηκε η ημερίδα με θέμα: «Μελάνωμα: Γνώση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση» | Δήμος Ασπροπύργου

​Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον που παρουσίασε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Μελάνωμα: ‘Γνώση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση’  η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Ασπρόπυργου σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Ιατρός Δρ. Λιόσης Γεώργιος, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της πρόληψης  αλλά και στην αναγκαιότητα της διενέργειας όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων για την προστασία από τους κινδύνους που μπορεί να επιφυλάσσει το Μελάνωμα.

Στη  συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Λιόσης, απάντησε σε απορίες και στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους συμπολίτες μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ελένη Μαυράκη Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών που είχε και την ευθύνη της οργάνωσης της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης, η κα Ατματσίδου Μαρία, αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, η κα Μαρία Καλλιέρη – Καψάλα, αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, ο κ. Μάρκος Μάμας, αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής αστυνόμευσης, ο κ. Δημήτριος Νερούτσος, αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών & ΚΕΠ, ο κ. Αντώνιος Κοναξής, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος αρμόδιος για τη λειτουργία των Δομών ΚΑΠΗ και πολλοί συνδημότες μας.

Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα και βέβαια τον Δρ. Γεώργιο Λιόση για τη συνεργασία και την αναλυτική επιστημονική ενημέρωση, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού για νέα ενημερωτική εκδήλωση.Πηγή
Author: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΖΗΣ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα