Με υψηλό ταμειακό απόθεμα ολοκληρώνει τη 17η Δημαρχιακή του θητεία ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου | Δήμος Ασπροπύργου

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια από το 2007, που ο Δήμαρχος  Νικόλαος Μελετίου πήρε ισχυρή λαϊκή εντολή από τους πολίτες του Ασπρόπυργου. Σύμφωνα με τα τότε, στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών στην αρχή της θητείας του παρέλαβε σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις και δυσανάλογο αριθμό προσωπικού με συμβάσεις.

Προχώρησε λοιπόν, με συγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα, ολοκληρωμένες μελέτες και αναπτυξιακές προτάσεις σε μια συνετή και χρηστή διοίκηση, που με την πάροδο του χρόνου απέδειξε ότι τα οικονομικά του Δήμου έχουν εξυγιανθεί και το προσωπικό έχει εξορθολογιστεί, παρά το γεγονός ότι οι απαιτούμενες προσλήψεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια 10ετή και πλέον οικονομική κρίση, τη μείωση των ΚΑΠ, τα οφειλόμενα του κράτους προς τους Δήμους αλλά και την περίοδο του Covid 19, με τις υπέρ του δέοντος απαιτήσεις για τη δημόσια υγεία από τους Δήμους, ο Ασπρόπυργος στάθηκε όρθιος.

Η πιο ισχυρή επιβεβαίωση των παραπάνω διαπιστώσεων γίνεται από τον κόμβο διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, που ανάρτησε πίνακα των Δήμων της Ελλάδας με υψηλό ταμειακό απόθεμα αλλά και με μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο Δήμος Ασπροπύργου περιλαμβάνεται στους Δήμους με υψηλό ταμειακό απόθεμα ύψους 20.000.000 ευρώ, γεγονός που αποτελεί αφενός το επιστέγασμα μιας απόλυτα επιτυχημένης Δημαρχιακής θητείας του Νικόλαου Μελετίου και αφετέρου ισχυρό εχέγγυο για τη νέα  Δημοτική Διοίκηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.


Πηγή
Author: Ιωάννης Ρόδης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα