Με υψηλούς στόχους και πρωτότυπες τιμητικές βραβεύσεις η βραδιά του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ – Δήμος Φυλής


Με υψηλούς στόχους και πρωτότυπες τιμητικές βραβεύσεις η βραδιά του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ – Δήμος Φυλής
Γραμμή Δημότη: 15691

Ήταν μια γιορταστική βραδιά που τα είχε όλα! Δεσμεύσεις για υψηλούς στόχους, πρωτότυπες τιμητικές βραβεύσεις και κέφι.


Ο λόγος για την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας που ο Σύλλογος της ιστορικής Ομάδας του Ακράτητου επέλεξε να την πραγματοποιήσει σε παραδοσιακή ταβέρνα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, προκειμένου τα μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας να ανταμώσουν ξανά, μετά από δύο περίπου χρόνια.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ευλογία της Βασιλόπιτας από τον Ιερέα της Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής π. Δημήτρη Παναγακόπουλο που ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου και των Ομάδων που πλαισιώνουν τον Ακράτητο, να είναι ενωμένοι, δυνατοί και να έχουν καλούς και έντιμους αγώνες.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη διπλή χαρά του για το γεγονός, ότι δυο χρόνια μετά τις δυσκολίες της πανδημίας τα μέλη του ιστορικότερου Συλλόγου των Άνω Λιοσίων ανταμώνουν πάλι σε γιορτή αλλά και γιατί ο Ακράτητος την επόμενη μέρα θα αγωνιζόταν ξανά στην έδρα του και μάλιστα στον νέο χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την υποστήριξή του τον Δήμαρχο και τον κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε όλους να έχουν δύναμη, υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά και αφιέρωσε το κομμάτι του στον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ακράτητου και Αντιδήμαρχο Φυλής Γιώργο Αβράμη εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα ολοκληρώσει γρήγορα την μελέτη που έχει αναλάβει ως Πολιτικός Μηχανικός για την ανακατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών γηπέδων του Ακράτητου και του Θρασύβουλου.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης υπογράμμισε πως είναι τιμή του που ανήκει στην Διοίκηση του Χρήστου Παππού επισημαίνοντας πως όχι μόνο υλοποίησε την υπόσχεση για την ανανέωση του χλοοτάπητα αλλά προχωρά και στην κτιριακή ανακατασκευή των γηπέδων. Ο Γιώργος Αβράμης κατέληξε με τη δέσμευση “πως σύντομα ο Ακράτητος θα μπει στο δικό του παλάτι”. Ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε τέλος, σε αθλητές και προπονητές να έχουν καλά παιχνίδια και στα μέλη του Δ.Σ να έχουν δύναμη και υγεία.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, αφιέρωσε το κομμάτι του μαζί με τις ευχές του για μια καλή χρονιά με πολλές νίκες, στα κορίτσια του Ακράτητου που πλαισιώνουν την γυναικεία Ομάδα.

Ευχές έδωσε επίσης ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ακράτητου Γιάννης Θειακούλης, ο οποίος συνεχάρη τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου αλλά και όλους εκείνους που στηρίζουν την μεγάλη οικογένεια του Ακράτητου.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Αποστολόπουλος τίμησε για την πορεία και το έργο του, τον προπονητή των Ομάδων Παναγιώτη Λουμάκη, ο οποίος επεσήμανε, πως μέσα σε λίγους μόνο μήνες, έχουν επιτευχθεί άθλοι καθώς υπάρχει το ανταγωνιστικό Ανδρικό Τμήμα που κοσμεί την Α’ ΕΠΣΔΑ αλλά και τα κορίτσια που κοσμούν το γυναικείο ποδόσφαιρο της Γ’ Εθνικής.

Ο Δήμαρχος εξάλλου πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον πρώτο σκόρερ της Ομάδας Ιωάννη Ρεμούνδο, ο Γιώργος Αβράμης στον Γιώργο Τουλουβασίλη για την συνέπεια και τη συμμετοχή του στις προπονήσεις και ο Γιάννης Κρεμύδας την αθλήτρια Γεωργία Γεωργαλά για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Πρωτότυπη και ιδιαιτέρως όμορφη υπήρξε και η βράβευση δύο νεαρών αθλητριών και μητέρων της γυναικείας Ομάδας. Οι παλαίμαχοι Γιάννης Θειακούλης και Βασίλης Γιαννάκης τίμησαν εν μέσω θερμού χειροκροτήματος, τις Ροϊδη Μαρία και Ειρήνη Χούμπαβλη.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα