Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου «Μαύρο Πέπλο»

Με επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών φιλαναγνωστών πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαρίας Φώσκολου «Μαύρο Πέπλο», στο πλαίσιο του κύκλου Βιβλιοπαρουσιάσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγάλεω, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η  Βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγάλεω Μαρία Ρούσση.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Κουτούλιας, ο οποίος συνεχάρη τη συγγραφέα με την ευχή να είναι καλοτάξιδο το νέο της πόνημα. 

Για το βιβλίο μίλησαν η συγγραφέας και υπεύθυνη του εκδοτικού προγράμματος των «Εκδόσεων Νίκας» Στεύη Τσούτση και η συγγραφέας και life coach Χαρά Μαρκατζίνου, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα αριστοτεχνικά δομημένο αστυνομικό και μυστηρίου μυθιστόρημα με πλούσια δράση και πλοκή που συναρπάζει τον αναγνώστη. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη συγγραφέα Μαρία Φώσκολου, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν το βιβλίο της «Μαύρο Πέπλο» και στάθηκαν υπομονετικά στη σειρά ώστε να τους το υπογράψει.

Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Μαρίλια Βάρκα που ταξίδεψε το κοινό μέχρι την Πορτογαλία όπου και διαδραματίζεται η ιστορία του βιβλίου.


Πηγή
Author: Δήμος Αιγάλεω

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα