Μελέτες για την πυροπροστασία σε όλα τα σχολικά κτίρια του Δήμου Χανίων: Υπέγραψε τη σύμβαση του έργου ο Δήμαρχος, Π. Σημανδηράκης

17.01.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 11:01


Νέες μελέτες για τον έλεγχο πυροπροστασίας σε όλα τα σχολεία του Δήμου Χανίων έρχονται το επόμενο διάστημα, μετά την υπογραφή της σύμβασης του συγκεκριμένου έργου. Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υπέγραψε πρόσφατα τη σύμβαση με τον ανάδοχο μελετητή, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, Μιχάλη Καλογριδάκη και Αντώνη Ι. Βαρδάκη αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Οι μελέτες πυροπροστασίας θα εκπονηθούν για το σύνολο των  υφιστάμενων σχολικών εκπαιδευτηρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Χανίων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Στο αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνεται η σύνταξη μελέτης παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας, δηλαδή τευχών, σχεδίων κάτοψης, τομής, κλπ., τεχνικών περιγραφών μονίμων συστημάτων πυροπροστασίας, η κατά περίπτωση υποβολή τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, κ.α., ενώ θα συντελεστεί και επικαιροποίηση υπαρχουσών μελετών παρελθόντων ετών.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩN», η οποία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος», ανέρχεται στις 333.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα