ΔήμοιΝέα

Netflix: Αν δεν ξέρεις τι άλλο να δεις, το κανάλι έχει τη λύση

Η τεράστια πλατφόρμα του Netflix έχει τόσες πολλές ταινίες και σειρές που η επιλογή επόμενου προγράμματος μπορεί να αποδειχθεί πολύ απαιτητική.

Κάποιες φορές οι τόσες επιλογές λειτουργούν αρνητικά, κάτι που ξέρει προφανώς το Netflix και μας παρουσιάζει μια καινούρια λύση.

Το κανάλι εγκαινιάζει λοιπόν τη λειτουργία Play Something, που κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για μας. Με το Play Something, ο αναποφάσιστος τηλεθεατής έχει την πρόταση του Netflix για νέα σειρά ή ταινία με βάση το ιστορικό του περιεχομένου που έχει παρακολουθήσει.

Το Netflix πειραματίζεται με τη λειτουργία εδώ και μήνες και νιώθει πια σίγουρο να την κάνει διαθέσιμη παγκοσμίως. Λίγο αργότερα θα είναι προσβάσιμη και από mobile συσκευές.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο streaming πάροχος, το Play Something το βρίσκουμε κάτω από το όνομά μας στο προφίλ του Netflix ή ως ξεχωριστό tab στο Netflix menu. Αν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι με την πρόταση του καναλιού, το Netflix έχει και δεύτερο σχέδιο κατά νου. Επιλέγεις το κουμπί Play Something Else και εμφανίζεται καινούρια πρόταση.

«Για να βρεις την επόμενη ιστορία σου, άσε την ιστορία να βρει εσένα», είπε ο διευθυντής του τμήματος Καινοτομίας, Cameron Johnson.

Η λειτουργία έγινε πάντως δεκτή από τον κόσμο με ανάμεικτες κριτικές.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

Show More


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button