Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τιμά Γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τιμά Γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Γυναίκες που έχουν διακριθεί για την πολύτιμη προσφορά τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τιμά ο Δήμος Ωραιοκάστρου, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το «TRINITY», ένα γυναικείο τρίο ηλεκτρικών εγχόρδων, που αποτελείται από δύο ηλεκτρονικά βιολιά και ένα ηλεκτρικό βιολοντσέλο και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χαβιανίδης.

«Τιμάμε τη συνεισφορά των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η διοίκησή μας στον Δήμο Ωραιοκάστρου έχει γυναίκες σε κομβικές θέσεις κι αυτό δεν συμβαίνει λόγω μιας λογικής αναγκαστικής ποσόστωσης, αλλά βάσει μιας ειλικρινούς αναγνώρισης των διοικητικών τους ικανοτήτων. Η αφοσίωση των γυναικών στην εξεύρεση λύσεων, η υψηλή τους συναισθηματική νοημοσύνη και η επιδίωξη ομαδικότητας στη λήψη αποφάσεων είναι δεξιότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα του διοικητικού έργου και καθιστούν τις ίδιες κυριολεκτικά πρωταγωνίστριες», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Θα τιμήσουμε γυναίκες που έχουν υπηρετήσει κατά το παρελθόν τους δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου μέσω του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για αξιέπαινες, δραστήριες και καταξιωμένες συνδημότισσές μας, που εργάστηκαν για το καλό του τόπου μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

imera gynaikas oraiokastro

imera gynaikas oraiokastro


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα