Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπέγραψε τη σύμβαση για την ανακατασκευή του δρόμου που συνδέει το Φόδελε με την Αχλάδα

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 768.000  ευρώ για το έργο «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης Αχλάδας-Φόδελε με Ε.Ο.», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που ήταν παρών στην υπογραφή της σύμβασης ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διαρκή στήριξη του στο Μαλεβίζι.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, ο Πρόεδρος του Φόδελε Χαράλαμπος Παντερής, ο Αντιπρόεδρος Αχλάδας Μύρων Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, η προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΕ» Οδυσσέας Μαυρογιαννάκης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η ανακατασκευή της υφιστάμενης ασφαλτοστρωμένης οδού σύνδεσης των οικισμών Αχλάδα –Φόδελε με την Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χανίων. Το οδικό τμήμα έχει μήκους 4.5χλμ  και πλάτος 5.50 μ. Θα γίνει απόξεση (φρεζάρισμα) του παλαιού ασφαλτικού και η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα ενώ απαιτείται τοπικά εξυγίανση , κατασκευή υπόβασης –βάσης και ισοπεδωτική /ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας καθώς και καθαρισμός/διαμόρφωση τάφρων και καθαρισμός των υφιστάμενων τεχνικών .

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23/09/2022


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα