Οδικά έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή του Δήμου Κισσάμου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 – Crete.gov.gr

Οδικά έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή του Δήμου Κισσάμου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κισσάμου κ. Μυλωνάκη Γιώργο τον προϊστάμενο Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Γιώργο Μπουντουράκη και τον Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριο Κουμάκη.

Ο κ. Καλογερής επιθεώρησε το έργο της παράκαμψης Τοπολίων και την εξέλιξη των εκεί εργασιών, οι οποίες πλέον υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς, μετά την αδειοδότηση του αποθεσιοθαλάμου προϊόντων εκσκαφής,.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση των έργων αποκατάστασης και βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται κατά μήκος του άξονα Κίσαμος – Σφηνάρι – Κάμπος – Αμυγδαλοκεφάλι.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την γενική εικόνα των έργων και ζήτησε την επίσπευση ολοκλήρωσης των υπό εξέλιξη σημαντικών τεχνικών παρεμβάσεων, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Κάμπος, όπου έχει σημειωθεί μικρή καθυστέρηση στην πρόοδο των έργων αποκατάστασης.


Πηγή
Author: Maria – Markella Papastamataki

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα