Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αλλαγής των φωτιστικών σωμάτων στην Λ. Καζαντζίδη από την Περιφέρεια Κρήτης – Crete.gov.gr

Αναβαθμίστηκαν οι συνθήκες οδικής ασφάλειας,

εξασφαλίστηκε περισσότερη οικονομία από τις λάμπες LED

 Χωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλιών φωτιστικών σωμάτων στην Λεωφόρο Στ. Καζαντζίδη από την Περιφέρεια Κρήτης.

Το αποτέλεσμα της νέας παρέμβασης είδε από κοντά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Νίκος Σκουλάς, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε: «Όπως ήταν αναμενόμενο, η αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας στην λ. Καζαντζίδη, από τη συμβολή της με την λ. Ικάρου μέχρι την ράμπα εξόδου προς Ρέθυμνο και Χανιά με την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων, είναι αισθητή. Αυτό που δεν φαίνεται τώρα, αλλά είναι επίσης δεδομένο, είναι η ταυτόχρονη εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται με την χρήση νέων φωτιστικών οικονομίας, τύπου LED.

Μια ακόμη από τις προγραμματισμένες, στοχευμένες παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, που υλοποιούνται με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, ολοκληρώθηκε. Προχωράμε και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, με τον ίδιο ακριβώς στόχο: Την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, με την παράλληλη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του τόπου μας. Συνεχίζουμε.».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, το οποίο περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, ανέρχεται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ.


Πηγή
Author: Vaggelis Vardakis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα