Π. Τσακίρης: «Εξασφαλίσαμε 2.240.000 ευρώ για έργα που θα βελτιώσουν τις υποδομές του Δήμου μας»

Π. Τσακίρης: «Εξασφαλίσαμε 2.240.000 ευρώ για έργα που θα βελτιώσουν τις υποδομές του Δήμου μας»

Χρηματοδότηση ύψους 2.240.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου για έργα που στόχο έχουν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τις υποδομές της περιοχής.

Ειδικότερα, με απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη και Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, έργα του Δήμου Ωραιοκάστρου εντάσσονται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τα έργα αφορούν σε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων και ανακατασκευή οδών και κόμβων, με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους Δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου πως συνεχίζουμε με επιτυχία να αποκτούμε πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, να φέρνουμε χρήματα στον Δήμο μας, για να κάνουμε σημαντικά έργα στον τόπο μας. Αυτή τη φορά πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση ύψους 2.240.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για έργα που θα βελτιώσουν τον Δήμο μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Με την ένταξή του Δήμου Ωραιοκάστρου στο ”Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας” αποκτούμε επαρκή χρηματοδότηση για την κατασκευή του Open Mall, για την ανακατασκευή οδών και κόμβων ώστε να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια και για την  αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων σε συγκεκριμένα τμήματα οδών στις Κοινότητες Ωραιοκάστρου, Μελισσοχωρίου και Νέας Φιλαδέλφειας», εξηγεί ο κ. Τσακίρης και προσθέτει: «Διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις, για να υλοποιήσουμε έργα που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας».

tameio anakampsis oraiokastro odiki asfaleia

tameio anakampsis oraiokastro odiki asfaleia

oraiokastro dimarxeio aerophoto

oraiokastro dimarxeio aerophoto


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα