ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2023 ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση που ταλαιπωρεί σήμερα την οικογένεια έχει δημιουργήσει μια επιπλέον ανάγκη για τα παιδιά μας, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.
Εν αναμονή της έναρξης εγγραφών σε κατασκηνώσεις μέσω ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε και αυτό το καλοκαίρι την υλοποίηση θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών προγραμμάτων διάρκειας 14 ημερών για παιδιά ωφελούμενων οικογενειών ηλικίας 6 έως 16 ετών που κατοικούν στην πόλη.
Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η επιλογή των παιδιών ωφελούμενων οικογενειών θα γίνει σύμφωνα με την Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης με αρ. απ. 104/2021 – Επικαιροποιημένος Κανονισμός Κοινωνικών Δομών.
Σημειώνεται επίσης, ότι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης παιδιά ωφελούμενων οικογενειών τα οποία δικαιούνται (και έχουν επιλεγεί) να συμμετέχουν σε άλλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2023 (ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2132025882 ή στο E-mail: [email protected].
Για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα