Περισσότερα από 1.800.000 ευρώ για τσιμεντοστρώσεις σε περιαστικές περιοχές του Δήμου Χανίων – Σε εξέλιξη οι εργασίες

07.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 15:18


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Χανίων, με τις εργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και να ολοκληρώνονται αυτό το διάστημα στις Δημοτικές Ενότητες Ακρωτηρίου, Θερίσου, Σούδας και Νέας Κυδωνίας.

Οι εργασίες εντάσσονται στη μεγάλη εργολαβία του Δήμου Χανίων, συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ, που προβλέπει τη βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου σε περιαστικές περιοχές του Δήμου Χανίων, με την  απομάκρυνση του φθαρμένου οδοστρώματος και την αναβάθμισή του, ή την βελτίωση της υπάρχουσας φυσικής διαδρομής με νέο τσιμέντο. 

Συγκεκριμένα, η παρούσα εργολαβία επικεντρώνεται σε περιοχές του οδικού δικτύου, το οποίο είτε είχε υποστεί πρόσφατες βλάβες, είτε δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση για αρκετό καιρό, δυσκολεύοντας και πολύ συχνά, βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης «πρόκειται για ζωτικές παρεμβάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Σούδας, Κεραμιών, Θερίσου, Ν. Κυδωνίας και Ακρωτηρίου που αποκαθιστούν το αγροτικό οδικό δίκτυο, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι κατεστραμμένο, βελτιώνοντας στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και κυρίως, εξασφαλίζοντας μετακινήσεις χωρίς κινδύνους για τους διερχόμενους και τα οχήματά τους. Σε αυτήν την προσπάθεια, στο πλευρό μας έχουμε τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι με τη γνώση της περιοχής τους, μας υποδεικνύουν και τα σημεία που χρήζουν προσοχής».

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το αμέσως επόμενο διάστημα στη Δ.Ε. Κεραμιών.  


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα