Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής (25 Ιουνίου 2024 – 13:00) | ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την, 25 – Ιουνίου – 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση και εισήγηση προς το Δ.Σ των οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως, Δήμου Αίγινας για το οικονομικό έτους 2018.

2. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου : “ Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων Αίγινας ”, συμβατικού ποσού 219.421,80 € πλέον ΦΠΑ, Ανάδοχος Εταιρεία : “ Πάκτωση Τεχνική Ι.Κ.Ε.”.

3. Περί έγκρισης σύναψης και όρων 4ης τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο: «Ολοκλήρωση Μελετών Κλειστού Γυμναστηρίου Αίγινας»

4. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση του ετήσιου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας “Ο Καποδίστριας”»

5. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την «Κάλυψη δαπάνης για την πραγματοποίηση της ετήσιας χορευτικής εκδήλωσης του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων»

6. Λήψη απόφασης περί απαλοιφής προσαυξήσεων χρεώσεων υδροληπτών στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών του Δήμου Αίγινας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας


Πηγή
Author: cs

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα