«Πρόσκληση συμμετοχής στην Open Day του προγράμματος TransformAr»

Στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος TransformAr “Accelerating and upscaling transformational adaptation in Europe: DEMONSTRATION OF WATER-RELATED INNOVATION PACKAGES”(https://transformar.eu/ ), στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αιγάλεω, διοργανώνεται ημερίδα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Αιγάλεω. 

Μεταξύ αυτών, σχολεία του δήμου μας πρόκειται να παρουσιάσουν τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούν αλλά και να συμμετέχουν στο Hackathon που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης. 

Η ημερίδα υλοποιείται ως αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής «Πράσινης Εβδομάδας», σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη  βιωσιμότητα των φυσικών πόρων. 

Οι ευρωπαϊκές εκδηλώσεις διοργανώνονται μεταξύ 29 Μαΐου – 1 Σεπτεμβρίου και το φετινό θέμα είναι η «Διαχείριση των υδάτινων πόρων».  

Περισσότερες πληροφορίες για την «Πράσινη Εβδομάδα» μπορείτε να βρείτε εδώ: https://green-week.event.europa.eu/index_en

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγάλεω (Θηβών & Θεσσαλονίκης) την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε εδώ.


Πηγή
Author: Δήμος Αιγάλεω

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα