Προσωρινά Αποτελέσματα Εγγραφών- Επαναγγραφών στους Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Χανίων

03.07.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 11:25


Από τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χανίων ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών για τους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Χανίων για το  σχολικό έτος 2024- 2025.

Βρείτε τον κατάλογο με τα προσωρινά αποτελέσματα εδώ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  

Οι αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως «πλήρης φάκελος» σημαίνει ότι έχουν επισυναφθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση και δεν υπήρξε καμία μεταβολή ως προς τη μοριοδότησή τους.

Αν έχουν χαρακτηριστεί ως «πλήρης φάκελος και αλλαγή μορίων» σημαίνει ότι έχουν επισυναφθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση όμως η μοριοδότηση τροποποιήθηκε για το λόγο που αναγράφεται στον πίνακα των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Για τις αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως ελλιπείς, οι γονείς θα πρέπει από την Πέμπτη 4/7/2024 έως και τη Δευτέρα 8/7/2024 να ανεβάσουν τα δικαιολογητικά που ζητούνται στην ηλεκτρονική σελίδα paidikoichania.aitiseispoliton.gr 

Οι γονείς που επιθυμούν να καταθέσουν ένσταση επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν να την υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου Χανίων, Κυδωνίας 29 από την Πέμπτη 4/7/2024 έως και τη Δευτέρα 8/7/2024 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε εδώ τα απαραίτητα  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα