Σε επιφυλακή έχει τεθεί το σύνολο του Δημοτικού Μηχανισμού λόγω της Κατάστασης Μέγιστου Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) που προβλέπεται για σήμερα, (Παρασκευή 21 Ιουνίου)

Επίσης υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται η διέλευση, η παραμονή και η κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση. Παρακαλούνται όλοι να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες, τη Δημοτική Αστυνομίας, την Πολιτική Προστασία και τους υπαλλήλους του Δήμου, με κατανόηση προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια του συναγερμού.

Συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η περιοχές που τίθεται σε ισχύ απαγόρευση είναι οι ακόλουθες:

Αναλυτικοί χάρτες: (https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1e-HhRrgsEQysOpX6K1nyKjEbYKv2fGM&ll=37.83610415717937%2C23.786979999999982&z=13)

Δημοτική Ενότητα Βούλας

Περιοχή Πευκωτό (3 μπάρες στις εισόδους)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Κανελλόπουλου, Υπάτης, αδιέξοδο Ιόλης, Φλέμινγκ και αδιέξοδο Φλέμινγκ, Μενελάου, Κυβέλης, Στρατή Δεληγιαννάκη στο αδιέξοδο, Αγχιάλου, Δράμας και Ηγουμενίτσας .

Δημοτική Ενότητα Βούλας στα σύνορα με τη Δημοτική Ενότητα Βάρης

Ορεινός Όγκος Περιοχής Πανοράματος Βούλας και Χερώματος Βάρης (7 μπάρες στις εισόδους)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Τροίας, Εκτορος, Κασταλίας, Αριστείδου, Αρματωλών στο αδιέξοδο, Παρνασσού στο αδιέξοδο, Λαμίας στην είσοδό της στο δασικό, Διστόμου στην είσοδό της στο δασικό,  Κατσαντώνη στο αδιέξοδό της, Θεμιστοκλέους στο αδιέξοδό της,  Θεσπιέων στο αδιέξοδό της, Ιερολοχιτών, Υμηττού στην είσοδό της στο δασικό, Δαρδανελλίων στην είσοδό της στο δασικό, Σπάρτης στο αδιέξοδο, Μεσολογγίου στο αδιέξοδο, Ιωαννίνων,  Ρόδου (έως τη συμβολή της με την οδό Σύρου),  Νυμφών

Περιοχή Καλυμνιώτικα Βούλας, περιοχή Διλόφου – Χερώματος Βάρης   

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Ρόδου, των κάθετων οδών   στην οδό Παπανικολή και την οδό Γραβιάς που οδηγούν στο δασικό, Παναγίτσας, οι κάθετοι οδοί στην οδό Ζαλόγγου που οδηγούν στο δασικό, οι κάθετοι οδοί στην Ανδρέα Παπανδρέου που οδηγούν στο δασικό, Νυμφών.

 Δημοτική Ενότητα Βάρης

Λόφος Μπαράκο (2 μπάρες στις εισόδους)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ της Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου  (είδοδος από  Riba’s) και οδών Σφακίων, Αιγαίου, Τριπόλεως , Κρήτης, 2ας Μεραρχίας.

Περιοχή Κόρμπι Βάρης

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Ονείρων, Ρένας Βλαχοπούλου, Δημητσάνας, Λέρου, Μεγ. Σπηλαίου, Σεληνούντος, Αγόριανης, Αδιέξοδο Κολοκοτρώνη, Ξάνθης, Αξιέξοδο Υμηττου, Κισσάμου, Αδιέξοδο Αγαμέμνονος , Αξιέξοδο Λαιθίου, Αγίας Βαρβάρας, 2ας Μεραρχίας στο στην είσοδο στο δασικό.

Περιοχή ΣΕΟ Βάρης – Δίλοφο (Ακρόπολη Λαθουριζας)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Καλαμάτας (στις εισόδους της προς το δασικό), Σφακίων,  Φιλίας, Κέρκυρας στην είσοδό της στο δασικό, Κέκροπος στο αδιέξοδο,  Μεγ. Αλεξάνδρου, Σελήνης, Δάφνης και  οι κάθετοι οδοί στην Υπάτης που οδηγούν στο δασικό.

Περιοχή Χερώματος Βάρης (Λόφος Μελίσσι)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ της Λεωφ. Ευελπίδων και των οδών Ανδρέα Παπανδρέου, Μπράλου, Ελ. Βενιζέλου, 25ης Μαρτίου, Υψηλάντου, Αθανασίου Διάκου, Οδυσσέα Ανδρούτσου, Σπετσών.

Όρος Ξηρόχαβος (αφορά την περιοχή Βουλιαγμένης και Βάρκιζας)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Διονύσου, Δαιδάλου, οι κάθετοι οδοί στην οδό Αλ. Παναγούλη που οδηγούν στο δασικό, Αφροδίτης, Φρυνίχου, Παλλάδος, Ελπίδος στο αδιέξοδο, Τέρμα Εβρου, τέρμα Κλεοπάτρας, οι κάθετοι οδοί στην οδό Πολυξένης προς το δασικό και η οδός Πολυξένης, Ηρας, αδιέξοδο Αρτέμιδος. 

Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης

Περιοχή Φασκομηλιά Βουλιαγμένης (4 μπάρες στις εισόδους)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Μαυρολέοντος στην προβολή της με την οδό Αμαρυλλίδος, Πολυξένης, Βορρεάδων στην συμβολή της με την οδό Ουρανίας, Πριάμου και οι κάθετοι οδοί στην Πριάμου προς το δασικό, Θησέως,  παραλιακή Λεωφ. Αθηνών Σουνίου (έναντι καταστήματος island),  είσοδος στο δασικό από Α΄ λιμανάκια, Πανός, Χλόης, Αργοναυτών, Σαπφούς.

Λόφος Τάσσιανης

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Λυκούργου, Αχιλλέως, Θησέως, Φαέθοντος,      

Φλέμινγκ (στο αδιέξοδο), Καρκαβίτσα, Κίρκης.

Λόφος Εθνικής Ενότητας (ΛΟΚ) (5 μπάρες στις εισόδους)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ της Λεωφ. Αθηνάς και των οδών Καβουρίου, Δημ. Λαμπράκη και  Κρόνου.

Λόφος  Αλεξ. Παπαναστασίου

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών, Αρεθούσης, Αδαμόπουλου, Αλκαίου και Αυγής.     

Μεγάλο Καβούρι (2 μπάρες)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Κρόνου, Δημ. Λαμπράκη, Καβουρίου στη συμβολή της με την Λητούς, Λητούς, , Ακτής και έως Ανέμου

Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης – όρμος Νηρηίδων (1 μπάρα)

Αφορά το πολύγωνο μεταξύ των οδών Λητούς, Βάκχου (κάθοδος προς όρμο Νηρηϊδων

Αύρας, Απόλλωνος (Κατηγορία 4 & 5)

Αφορά την Οδό Ακτής στο ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Καβουρίου

Περιοχή Λαιμού Βουλιαγμένης

Αφορά το πολύγωνο από την Απόλλωνος μετά την είσοδο στη Μαρίνα Βουλιαγμένης και ως το αδιέξοδο της οδού καθώς και το αδιέξοδο τμήμα της αδιαμόρφωτης οδού προς παρεκκλήσι Αγ. Νικολάου (Κατηγορία 4 & 5).

Σε περίπτωση που παραταθεί η κατάσταση μέγιστου συναγερμού θα παραταθούν αντιστοίχως και τα προβλεπόμενα μέτρα.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα