Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ – Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνεχίζονται οι τελικές επαφές και οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, με τους Δημάρχους της Περιφέρειας μας για τον οριστικό σχεδιασμό έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) και ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη).

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανό, τον Δήμαρχο Επιδαύρου, Τάσο Χρόνη, και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο.

Στις συναντήσεις αυτές, συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα και προτεραιότητες για την υλοποίηση των έργων ΟΧΕ και ΒΑΑ, με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της χωρικής συνοχής στην Πελοπόννησο. Ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι επικεντρώθηκαν στη συνεργασία και τον συντονισμό για την αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ανάγκες αλλά με στόχο το ενιαίο αποτέλεσμα.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος, ο Προϊστάμενος ΕΥΔ, Αντώνης Ψαράκης, Αντιδήμαρχοι και Στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών.


Πηγή
Author: A G

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα