ΔήμοιΝέα

Squid Game: Έγινε η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix

Λίγους μήνες αφότου το Bridgerton έγινε η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix, το Squid Game έφτασε για να αναλάβει τα ηνία.

Το κορεάτικο δράμα είναι πλέον και επίσημα η πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών στην πλατφόρμα.

Το Netflix ανακοίνωσε την είδηση ​​με ένα tweet, όπου ανέφερε πως «Το Squid Game έφτασε επίσημα τους 111 εκατομμύρια φανς – καθιστώντας τη σειρά την πιο δημοφιλή μας (στην ιστορία του Netflix)».

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς. Τα 111 εκατομμύρια από εσάς που εντάχθηκαν στις τάξεις των VIP, κάνοντας το Squid Game το νούμερο 1 σόου μας στον κόσμο. Και όσο για τους υπόλοιπους, θα αδράξετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε το παιχνίδι;» λέει στο βίντεο που προβάλει αποσπάσματα από τη σειρά.

Το Netflix αποκάλυψε πρόσφατα τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές με τις περισσότερες προβολές, με το Bridgerton να κυριαρχεί σε 82 εκατομμύρια νοικοκυριά και 625 εκατομμύρια ώρες προβολής. Φαίνεται όμως, ότι το Squid Game έχει ξεπεράσει κάθε ανταγωνισμό.

Ωστόσο, μία δεύτερη σεζόν μοιάζει ασαφής προς το παρόν. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε πρόσφατα ότι «Είναι αρκετά κουραστικό να το σκέφτομαι. Αλλά αν έκανα (δεύτερη σεζόν), σίγουρα δεν θα το έκανα μόνος μου. Θα σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω ένα δωμάτιο γεμάτο σεναριογράφους και πολλούς έμπειρους σκηνοθέτες».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

Show More


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button