Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

03.07.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 15:10


Στην Αθήνα  μετέβη ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης προκειμένου να πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου και αύριο, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, σειρά θεσμικών συναντήσεων.

Ο κ. Σημανδηράκης στο πλαίσιο των νέων του καθηκόντων ως Πρόεδρος του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α), συνοδευόμενος από τον Συντονιστή του Δικτύου, Κώστα Πατεράκη πραγματοποίησε συνάντηση νωρίτερα το πρωί, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Γιώργος Ζερβός, ειδικός Γραμματέας προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης- Ταμείο Συνοχής (ΕΣΠΑ) και ο Νίκος Μαμαλούγκος, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγραμμάτων «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» και «Πολιτική Προστασία» (ΕΥΔ ΠΕΚΑ & ΠΟΛΠΡΟ), ενώ συζητήθηκαν ζητήματα στοχοθεσίας αλλά και χρηματοδότησεων του Δικτύου Φο.Δ.Σ.Α..

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης Υδάτων & Κυκλικής Οικονομίας της Κ.Ε.Δ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αθήνα.

Κατά την απουσία του, στα καθήκοντά του θα τον αναπληρώνει, όπως ορίζεται, ο Αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλου.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα