Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη το νέο Δ.Σ. της ΙΛΑΕ Κρήτης

06.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 15:04


Τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ιστορικής Λαογραφικής και Αρχαιολογικής Εταιρίας Κρήτης (ΙΛΑΕΚ). Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, ενώ εκ μέρους του ΔΣ, παρευρέθηκαν, η Πρόεδρος Μαρία Βλαζάκη, η Αντιπρόεδρος Τζένη Παπαϊωάννου, η Γραμματέας Σόνια Κωνσταντινίδου και τα μέλη, Βαγγελιώ Σεργάκη-Χιωτάκη και Αλέκα Μελεμενή.

Ο Δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε για τις εργασίες της ΙΛΑΕΚ στην ανάδειξη του πολιτιστικού και ιστορικού αποθέματος του τόπου, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αδιάκοπη προσφορά των μελών της εταιρίας στον σκοπό αυτό.

Μάλιστα στη συνάντηση, αναπτύχθηκαν θέματα άμεσης αρμοδιότητας του Δήμου και συζητήθηκε η αμεσότερη συνεργασία στην ενδεχόμενη υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών-πολιτιστικών προγραμμάτων για μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Σημανδηράκης δέχτηκε κάποιες από τις εκδόσεις που έχει επιμεληθεί η ΙΛΑΕΚ στο παρελθόν, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες και τα καθήκοντα του νέου Συμβουλίου.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα