Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων για τον χαμό της εργαζόμενης του Δήμου, Ελευθερίας Κλαράκη

30.01.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 12:01


Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του, έπειτα από τον χαμό της εργαζόμενης του Δήμου, Ελευθερίας Κλαράκη, αναφέρει:

«Σήμερα ο Δήμος Χανίων έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Η Ελευθερία Κλαράκη έφυγε από τη ζωή, στερώντας από όλους τους εργαζόμενους του Δημαρχείου Χανίων, μια για πάντα το γλυκό της χαμόγελο και την καλοσύνη της.

Η Ελευθερία ήταν ένας άνθρωπος γλυκός και δοτικός με μοναδικό χαρακτήρα, που εργάστηκε στον Δήμο Χανίων για σχεδόν 30 χρόνια και προσέφερε καθημερινά και αδιάλειπτα, σε όλους όσοι επισκέπτονταν το Δημαρχείο μας, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία της.

Ήταν μια αγωνίστρια της ζωής που πορεύτηκε με αξιοπρέπεια, πάντα πρόθυμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με καλοσύνη και δύναμη. Ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε το Δημαρχείο Χανίων σαν να ήταν το σπιτικό της, ήταν εκείνη που το διατηρούσε ζεστό και φιλόξενο για τους εργαζόμενους, αλλά και τους επισκέπτες.

Θέλω να πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της ζωής της, εισέπραξε από όλους μας εδώ στον Δήμο Χανίων την αγάπη και την εκτίμησή μας στην προσφορά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς την θεωρούσαμε και τη θεωρούμε για πάντα, ένα αγαπημένο και αναπόσπαστο μέλος αυτής της δεύτερης οικογένειας μας, αλλά και ένα ζωντανό κομμάτι του Δημαρχείου Χανίων.

Καλό σου ταξίδι, Ελευθερία μας».


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα