Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία προϋπολογισμού 700.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας – Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συμβάσεις με τους αναδόχους δύο έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το πρωί σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε συμφωνητικό με τον ανάδοχο της β΄ φάσης των έργων στο γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας, στη Νεστάνη, με τα οποία ολοκληρώνεται το εν λόγω αθλητικό κέντρο.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής σύμβασης, στην υπογραφή της οποίας παρέστησαν τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑ όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, προβλέπεται η κατασκευή αποδυτηρίων, κερκίδας, δημοσιογραφικών θεωρείων, χώρων υγιεινής, όπως επίσης ηλεκτροφωτισμός, καθώς και ηλεκτρολογικές και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Το δεύτερο εργολαβικό συμφωνητικό, ο περιφερειάρχης υπέγραψε με τον ανάδοχο του με προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργου για την αναβάθμιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου της Αρκαδίας, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.


Πηγή
Author: A G

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα