Συνάντηση Δημάρχου με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Ευθυμία Γώτη και κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου, οι οποίοι ορίστηκαν σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και τους ευχήθηκε μία καλή, ουσιαστική και εποικοδομητική θητεία με στόχο το συμφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας εν γένει, στην υπηρεσία του σπουδαίου και καίριου τομέα της μετάδοσης γνώσης, δεξιοτήτων και αξιών στη νέα γενιά.

Στη συνάντηση τονίστηκε η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού ώστε να δίδεται η δυνατότητα επίλυσης σημαντικών προβλημάτων. Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν τη σημασία της εκπαίδευσης χωρίς διακρίσεις, με όραμα και προοπτική. Τόσο ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, όσο και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Συρμούλα Τζήμα, διαβεβαίωσαν πως θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα σε κάθε προσπάθεια προαγωγής του εκπαιδευτικού έργου.

Αναφερόμενος στους απερχόμενους Διευθυντές, κ.κ. Δημήτρη Πυρινό (Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας) και Αθανάσιο Παπαδόπουλο (Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας), ο Δήμαρχος Βέροιας υπογράμμισε το εξαιρετικό επίπεδο και τη γόνιμη συνεργασία που αναπτύχθηκε με βάση τον ειλικρινή διάλογο, το κοινό όραμα και το αίσθημα υψηλής ευθύνης.

Τέλος, ευχήθηκε στη νέα Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Γώτη και στον νέο Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αλατζόγλου, περαιτέρω άνοιγμα των οριζόντων της εκπαίδευσης με μεθοδική δουλειά για μία θητεία δημιουργική και αποτελεσματική.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα