Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βλαχόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Χρήστο Χυτήρη, κ. Σπύρο Μέριανο, κ. Κώστα Καλογερά, κ. Νίκο Χρυσικόπουλο καθώς και με τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ένωσης Μάκη Κουλούρη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης ενημέρωσαν το Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή για θέματα που αφορούν την Ένωση καθώς και για το σημαντικότερο πρόβλημα που σχετίζεται με την άθλια κατάσταση των γηπεδικών υποδομών.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής αμέσως μετά τη συνάντηση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεσμευτήκαμε ότι θα έχουμε στενή συνεργασία τόσο με την ΕΠΣΚ όσο και με τους Δήμους για να καταρτίσουμε ένα ρεαλιστικό και ουσιαστικό σχεδιασμό που θα στοχεύσει στην αξιοποίηση των ευκαιριών ώστε να αναβαθμίσουμε τις γηπεδικές υποδομές. Πρωτίστως οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες, κάτι που θα αποτελέσει και την αφετηρία των πρωτοβουλιών για να σταθμίσουμε τις πιο επείγουσες και να αρχίσουμε να υλοποιούμε με στοχοπροσήλωση τον σχεδιασμό για να παραδώσουμε στη νεολαία σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές.

Επίσης στην συζήτηση μας αναφερθήκαμε και στο Εθνικό Στάδιο το οποίο πραγματικά έχει περιέλθει σε μία κατάσταση που δεν συνάδει στην αθλητική Κέρκυρα και στις επιτυχίες των αθλητών, τόσο τις ατομικές όσο και τις ομαδικές. Ενημέρωσα τον Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΑΣΚ ότι βρίσκομαι σε συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί την Κέρκυρα για να εξετάσουμε τις προοπτικές αναβάθμισης του ΕΑΚΚ και για να προωθηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να έχουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο τα επόμενα χρόνια».


Πηγή
Author: Γραφείο Περιφερειάρχη Συνεργάτης Υποστήριξης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα