Συνάντηση των Αντιδημάρχων με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

Συνάντηση με το νέο  Προεδρείο  της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βριλησσίων, είχε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, η Αντιδήμαρχος κα Σοφία Χαντζάρα,  παρουσία του  Αντιδημάρχου Υποδομών & Οικονομικών Πόρων κ. Κ. Βαφειάδη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα μέλη της Ένωσης Γονέων, κ. Γιούλη Βασιλείου ( πρόεδρος), κ. Γκιουρτζίδης Δημήτρης (Αντιπρόεδρος), κ. Σουλαδάκη Μαρία ( μέλος) και κ. Βασδάρη Κωνσταντίνα ( μέλος).
Αντικείμενο της συνάντησης – συζήτησης,  τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων (συντηρήσεις, καθαριότητα, φύλαξη κ.ά.). 
Η Αντιδήμαρχος, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στις σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό για εργασίες συντήρησης κατά τη θερινή περίοδο, ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η καλή  και συχνή επικοινωνία που υπάρχει με την Ένωση, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα και τέλος  ενημέρωσε τα μέλη ότι πραγματοποιήθηκε  ήδη  η τοποθέτηση σχολικών φυλάκων σε όλες τις σχολικές μονάδες.
Επίσης, υπήρξε ενημέρωση, ενόψει δράσεων που προγραμματίζει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, τις οποίες και θα υποστηρίξει ο Δήμος.


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
28FollowersFollow

Τελευταία Νέα