Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο.

Το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής δέχτηκε στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ.Νεκτάριο.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει θεμελιωθεί, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής αρχής.

Ο Περιφερειάρχης, στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης είχε την ευκαιρία για μια ακόμα φορά, να εκφράσει την εδραιωμένη πεποίθηση του ότι οι ειλικρινείς συνεργασίες, αποτελούν βασική προϋπόθεση για τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, επ’ ωφελεία του τόπου και των κατοίκων του. Επίσης εξήρε το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και προσωπικά του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Νεκτάριου, τον οποίο και διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή αρχή θα σταθεί αρωγός στο πολύπλευρο έργο της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, αναγνωρίζοντας την σημασία αυτού του έργου για την στήριξη της κοινωνίας.


Πηγή
Author: Γραφείο Περιφερειάρχη Συνεργάτης Υποστήριξης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα