Συντονισμένη δράση καθαρισμού των graffiti σε έξι γειτονιές της πόλης

Συντονισμένη δράση καθαρισμού των άναρχων graffiti οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 19:00, σε έξι διαφορετικά σημεία στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

Ο Δήμος ενώνει τις δυνάμεις του με εθελοντές, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για μια πιο καθαρή Θεσσαλονίκη. «Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών ώστε να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα μιας πιο όμορφης, καθαρής, φιλικής και ανθρώπινης πόλης. Είναι η ώρα να αγαπήσουμε περισσότερο το δεύτερο σπίτι μας, τη γειτονιά μας. Να απαντήσουμε με πράξεις, πως ο δημόσιος χώρος είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και προστατεύεται από μια μεγάλη συμμαχία ευθύνης» σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

  1. Στην Α’ Δημοτική Κοινότητα στο Πάρκο του Εργάτη, το οποίο περικλείεται από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Αριστοτέλους και Ολύμπου.
  2. Στη Β’ Δημοτική Κοινότητα στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.
  3. Στη Γ’ Δημοτική Κοινότητα στην Πλατεία Τερψιθέας που περικλείεται από τις οδούς Πηλέως, Ησιόδου και Δωρίδος
  4. Στην Δ’ Δημοτική Κοινότητα στο Πάρκο Νίκου Παπάζογλου (Αγίου Θεράποντα).
  5. Στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα στην Πλατεία Μηνά Πατρικίου που περικλείεται από τις οδούς Κρήτης, Χρ. Χριστοβασίλη και Λάμπρου Πορφύρα.
  6. Στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Σπυρίδωνα, Σερρών, Τζουμαγιάς και Χαρ. Τρικούπη.


Πηγή
Author: ekamanatzis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα