Τα αθλητικά ζητήματα του Δήμου στο επίκεντρο συνάντησης στο Δημαρχείο Χανίων

18.01.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 01:01


Σε κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18/1/2024, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων συνάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μιχαηλάκη, με τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, Δημοτικούς Συμβούλους, Βασίλη Κωνστανταράκη, Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, Μιχάλη Σχοινά και Φώτη Μπομπολάκη. Στην εκτενή συνάντηση, συμμετείχε και η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, Λίνα Ψούνη.

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνάντησης πραγματοποιήθηκε στους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα στον τομέα του αθλητισμού, καθώς και για τις αθλητικές δράσεις, που εντάσσονται τόσο στον μεσοπρόθεσμο όσο και στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής.

Ειδική αναφορά έγινε στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, στις παρεμβάσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και στον απαιτούμενο σχεδιασμό, ώστε να προσφέρονται σε όλους τους αθλούμενους ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση από όλους για συνεργασία και προσπάθεια, προκειμένου να αναβαθμιστεί το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων και να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες, ώστε το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τη φυσική δραστηριότητα.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα