Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Χανίων: Στις 13/6/2024

10.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 10:53


Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Χανίων θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ  στο Δημαρχείο Χανίων την 13-06-2024  ημέρα  Πέμπτη  και  ώρα 13:30  με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ της εταιρείας ΄΄ESTRO I.K.E΄΄ .

2.Έγκριση για χωροθέτηση ταΐστρας -ποτίστρας και σπιτιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (γάτες ) -αίτηση με αρ πρωτ 25815/9-5-2024 . 

3. Έγκριση για χωροθέτηση ταΐστρας -ποτίστρας και σπιτιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (γάτες ) -αίτηση με αρ πρωτ 19586/8-4-2024 .

4.Καθορισμός θέσεων στάθμευσης και αντίστοιχης ζώνης στάθμευσης οχημάτων μονίμων κατοίκων ΄΄ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΄΄.

5. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ του Αργυρούλη Σωτήρη .

6.Ανάκληση της υπ .αρ 39/2024 απόφασης της κοινότητας Χανίων και τροποποίηση της υπ αρ 5/2024 που αφορά στον κανονισμό λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Χανίων .

7.Ονομασία κοινόχρηστου χώρου στη ΔΕ Χανίων .

8. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ του ΜΠΕΜΠΛΙΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ .

9. Έγκριση για χωροθέτηση ταΐστρας -ποτίστρας και σπιτιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (γάτες ) -αίτηση με αρ πρωτ 27695/17-5-2024.

10.Εξέταση ενδεχομένου προσωρινής αφαίρεσης Άδειας Παράτασης Ωραρίου Χρήσης Μουσικής ή Μουσικών Οργάνων του ΚΥΕ ΄΄VAZAKI MINI BAR O.E΄΄.

11.Γνωμοδότηση επί αιτημάτων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για την παραχώρηση χώρου στάσης -στάθμευσης προς εξυπηρέτηση των αναγκών τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία .

12.Γνωμοδότηση για την διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου -πλατεία Κολοκοτρώνη 13. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ του ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ .

14.Υπόμνημα αιτημάτων προς επίλυση του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων .

15. Λήψη απόφασης που αφορά στην χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός ΚΥΕ με την επωνυμία ΄΄RIVIERA SUITES I.K.E ΄΄.

                                                                                                    Η Πρόεδρος του Συμβουλίου

                                                                                                                                         Χαριτάκη Άννα        


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα