Θερμό χειροκρότημα και ξέφρενο γέλιο στο ΒΟΡΕΙΝΟ για το “Θέλει Τέχνη ο Έρωτας!” – Δήμος Φυλής


Θερμό χειροκρότημα και ξέφρενο γέλιο στο ΒΟΡΕΙΝΟ για το “Θέλει Τέχνη ο Έρωτας!” – Δήμος Φυλής
Γραμμή Δημότη: 15691

Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και περίπλοκες απρόσμενες εναλλαγές, που προκάλεσαν το αυθόρμητο γέλιο και το θερμό χειροκρότημα του κοινού απόλαυσαν όλοι εκείνοι που το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στο Αμφιθέατρο “Βορεινό” της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια.


Η θεατρική παράσταση με είσοδο ελεύθερη, ανέβηκε στη σκηνή του Βορεινού με την Υποστήριξη του Ν.Π.ΔΔ Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Φυλής “η Πάρνηθα”.

Ο Σκηνοθέτης και εξαίρετος ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας που οι παραστάσεις του, φιλοξενούνται κάθε Σεπτέμβρη και αποτελούν πλέον θεσμό για τον Δήμο Φυλής, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή, για τη διαχρονική και ζεστή φιλοξενία.

Υπέροχοι στους ρόλους τους οι ηθοποιοί Πέτρος Ξεκούκης, Νέλλη Γκίνη, Ασπασία Κοκόση, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Αμανατίδου, Σταυρούλα Kαμνή και Γιώργος Ματαράγκας, χάρισαν στο κοινό τους μια ποιοτική θεατρική βραδιά αλλά και το λυτρωτικό γέλιο που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας

Βίντεο (Λίτσα Ζάγγα)

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα