Τιμήθηκε η μνήμη του Σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη: Στην Κάρπαθο αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων για τα «Ηλιάκεια 2024»

27.05.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 11:15


Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης «ΗΛΙΑΚΕΙΑ 2024» παρευρέθηκε και φέτος αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Ήρωα Σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη.

Στην Κάρπαθο βρέθηκαν την Πέμπτη 23/5/2024, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Χανίων στο μνημείο, που είναι αφιερωμένο στον Κώστα Ηλιάκη.

Στην αποστολή του Δήμου Χανίων συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Μιλτιάδης Κλωνιζάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων, Μανώλης Κελαϊδής, Βασίλης Πετρουλάκης,  καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αδάμ Μπούτζουκας, ο οποίος τίμησε τη μνήμη του Κώστα Ηλιάκη, ντυμένος με την κρητική παραδοσιακή φορεσιά του βρακοφόρου, μαζί με τον Δ. Κατάκη.  

Φέτος, στην 18η θλιβερή επέτειο από τον θάνατο του Ήρωα Σμηναγού, η Πολεμική Αεροπορία, ο Δήμος Καρπάθου και ο Δήμος Χανίων συνδιοργάνωσαν τη σεμνή τελετή στον χώρο του μνημείου του, όπως και κάθε χρόνο.

Το «παρών» έδωσαν πολιτικές, αυτοδιοικητικές και στρατιωτικές αρχές, μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα