To χωριό του Άι Βασίλη στην Καλλιθέα. Από 6/12/2021 έως 6/1/2022. Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων

Για έναν ολόκληρο µήνα, ένα µεγάλο λούνα παρκ, πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικές εκδηλώσεις, κινηµατογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και συναυλίες!

Το Σάββατο 4/12/2021 και την Κυριακή 5/12/2021, ο Άγιος Βασίλης από 11 το πρωί έως 3 µετά το µεσηµέρι θα βρίσκεται στην Πλατεία Δαβάκη για να ενηµερώνει τα παιδιά για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήµου και να φωτογραφηθεί µαζί τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ (αρχείο .pdf)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ (αρχείο .docx)

Το µήνυµα των Χριστουγέννων είναι αγάπη για όλο τον κόσµο. Ας την µοιράσουµε εποµένως, σε όλους, όπως µπορεί ο κάθε ένας µας ξεχωριστά χωρίς δεύτερη σκέψη.
Στον Δήµο Καλλιθέας, για άλλη µια χρονιά, µε αισιοδοξία, µεράκι, φαντασία και πολλή αγάπη, προετοιµάσαµε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραµµα µε λούνα παρκ, ψυχαγωγικά και επιµορφωτικά παιχνίδια, ταινίες, θέατρο, συναυλίες και άλλα, για όλες τις ηλικίες, για να γιορτάσουµε, τις άγιες ηµέρες.
Σας περιµένουµε, µικρούς και µεγάλους να υποδεχθούµε όλοι µαζί το 2022 µέσα από αυτή την εορταστική ατµόσφαιρα που δηµιουργήσαµε και ευχόµαστε ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε όλους αγάπη, υγεία και ευτυχία.
Χρόνια Πολλά σε όλους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ
Δήµαρχος Καλλιθέας

Λάζαρος-Λασκαρίδης-αντιδήμαρχος-ΠολιτισμούΣε αυτή την εορταστική περίοδο, µε όλους µας να προερχόµαστε από δύο δύσκολους χειµώνες, ο Δήµος Καλλιθέας ανοίγει µια τεράστια αγκαλιά για µικρούς και µεγάλους, ώστε να αισθανθούµε ακόµα περισσότερο το πνεύµα των ηµερών.
Ετοιµάσαµε ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραµµα, από εκείνα που έχουν καταστήσει τον Δήµο µας-πρωταγωνιστή στα αντίστοιχα δρώµενα.
Έχουµε πει ότι «σε αυτή την πόλη ο Πολιτισµός δεν σταµατά ποτέ» κι αυτό το κάνουµε πράξη καθηµερινά! Τις εκδηλώσεις αυτές –κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, όπως θέλουµε να πιστεύουµε- θα διαδεχθούν, στις αρχές του 2022 «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» (για 3η χρονιά), ένα µεγάλο αποκριάτικο πρόγραµµα και ιστορικά δρώµενα!

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
Αντιδήµαρχος Πολιτισµού και ΚΕΠ


Παιχνίδια στο χωριό του Άι Βασίλη
(Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων)

Με χαµηλό εισιτήριο:

  • Καρουζέλ 21 θέσεων
  • Τρενάκι σε ράγες στολισµένο.
  • Ανεξάρτητο τραµπολίνο 4 θέσεων.
  • Τεχνητή τσουλήθρα 12 µέτρων.
  • Φουσκωτός στίβος µάχης 24 µέτρων.
  • Φουσκωτός στίβος µάχης 26 µέτρων.
  • Φουσκωτό wipe out 20 µέτρων.

ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό:

  • Πίστα ποδηλάτων 20Χ10
  • Φουσκωτό γήπεδο ποδοσφαίρου – µπάσκετ 9Χ16.

Διευθύνσεις χώρων εκδηλώσεων:
Δημοτικό Θέατρο: Κρέμου 123 και Φιλαρέτου
Δημοτικός Κινηματογράφος Καλυψώ: Γρ. Λαμπράκη 9 και Καλυψούς
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9570001, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-15:00
w w w . k a l l i t h e a . g r

Σε όλους τους χώρους θα τηρηθούν τα υγειονοµικά µέτρα βάσει των εκάστοτε αποφάσεων της πολιτείας:
Όλοι οι κλειστοί χώροι θα δέχονται µόνο πολίτες που έχουν εµβολιαστεί και µε τις δύο δόσεις του εµβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαµήνου. Για τους άνω των 60 ετών εµβολιασµένους πολίτες υποχρεωτική θα είναι η τρίτη δόση µετά την παρέλευση του 7µήνου, από την ολοκλήρωση του εµβολιασµού.
Για τους υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων οι ενήλικες ανεµβολίαστοι πολίτες θα εισέρχονται µε αρνητικό PCR- RAPID test 48 ωρών.
Κατά την είσοδο των θεατών στους χώρους των εκδηλώσεων, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και σχετικού πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας όπως αστυνοµική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωµα οδήγησης.
Η χρήση προστατευτικής µάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους , ενώ η προσέλευση ανήλικων 4 έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test.
Τα υγειονοµικά µέτρα ενδέχεται να αλλάξουν, βάσει νέων υπουργικών αποφάσεων.

P1 P2 P3 P4 P5 p6 p7 p8 p9 p10 p11 p12


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα