Το Chania Trail Event έρχεται το Σάββατο 8/6 στα Χανιά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες

06.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 13:25


Το Chania Trail Event διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης – Αντιπεριφέρεια Χανίων, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ορεινού τρεξίματος Arkalos, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην πανέμορφη περιοχή των Νεροκούρου (κτήμα Ησυχάκη). Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα στην πόλη των Χανίων, το οποίο αναμένεται να προσφέρει σε όλους μια ανεπανάληπτη εμπειρία ορεινού τρεξίματος.

Όπως επισημάνθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 6/6/2024, στο Δημαρχείο Χανίων από τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο Malaxa Ups&Downs (11,3km, +550), να διασκεδάσουν με το Rafioli Run&Fun (6,3Km, +330m), να εξερευνήσουν μονοπάτια, καθώς και να συμμετέχουν σε πεζοπορία. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη δική τους αθλητική περιπέτεια στον παιδικό αγώνα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης, κατά την τοποθέτησή του τόνισε ότι μία διαφορετική αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Arkalos, την Περιφέρεια Κρήτης και την αρωγή των Τμημάτων  Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου σε ένα πανέμορφο τοπίο. «Προσκαλώ όλους τους ανθρώπους, που αγαπάνε το βουνό, να αγκαλιάσουν την εκδήλωση», τόνισε ο κ. Μιχαηλάκης, παρατηρώντας ότι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα τα μονοπάτια, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δείξουν σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, τόνισε από την πλευρά του ότι σε ελάχιστα λεπτά από το κέντρο των Χανίων στην περιοχή της Μαλάξας και των Νεροκούρου μπορεί ο οποιοσδήποτε να απολαύσει τις περιπατητικές διαδρομές. «Μαζί με τον Arkalo ξεκίνησε η ιδέα, ώστε για πρώτη φορά στον Δήμο Χανίων να διοργανώσουμε ένα αθλητικό γεγονός, το οποίο έχει να κάνει με ημιορεινές περιοχές. Εκτός από το  τρέξιμο, η διοργάνωση περιλαμβάνει και περιπατητικές διαδρομές και άλλες παράλληλες δράσεις. Ευχόμαστε όλος ο κόσμος να αγκαλιάσει τη διοργάνωση, ώστε να ξεκινήσει ένας νέος θεσμός», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Ψαρουδάκης.  

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Arkalos, Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης και Κατερίνα Δρακάκη, αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός, ενώ η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών) Χανίων θα συνδράμει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Με την ολοκλήρωση του event θα παρατεθεί κέρασμα.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα