Το Δήμο Κέρκυρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αίγινας στο πλαίσιο εορτασμών της 160ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και με αφορμή την συνέλευση του Δικτύου πόλεων “Ιωάννης Καποδίστριας” | ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Στην πρώτη συνέλευση του Δικτύου Πόλεων “Ιωάννης Καποδίστριας” για τη διετία 2024-2025, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς, εκπροσωπώντας τον Δήμος μας.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου στην Πινακοθήκη του Δήμου Κ. Κέρκυρας, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Στέφανου Πουλημένου.
Στη συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι Δήμων που αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου. Εκ μέρους του Δήμου μας, εκτός του Δημάρχου, παρών ήταν και ο υπεύθυνος του Δικτύου, νομικός, Γιώργος Τσατήρης.

Τα σημαντικότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφορούσαν στη μελλοντική νομική μορφή του Δικτύου και την ενίσχυση ή και διεύρυνσή του, με ενσωμάτωση επιπλέον πόλεων, που σχετίζονται με τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η συνέλευση έλαβε χώρα στο περιθώριο των εορτασμών της 160ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Ο κ. Ζορμπάς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους εορτασμούς και να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ένωσης των Επτανήσων.

Share


Πηγή
Author: cs

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα