Το θεατρικο έργο «Με Δύναμη από την Κηφισιά» έρχεται την Παρασκευή 31 Μαΐου – Σάββατο 1 Ιουνίου στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης

Η θεατρική ομάδα «άλλη πλευρά» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, «Με Δύναμη από την Κηφισιά» την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης. Η απόδοση και σκηνοθεσία είναι του ηθοποιού και σκηνοθέτη Τάσου Αλατζά.

Το έργο «Με Δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, είναι ένα από τα κορυφαία σύγχρονα ελληνικά έργα. Τρεις φίλες, η Αλέκα, η Φωτεινή και η Μάρω, σχεδιάζουν ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη που θα σημάνει το ξεκίνημα μιας νέας ζωής απελευθερωμένης από τα δεσμά του παρελθόντος και των ανδρών που έχουν γίνει αιτία της απογοήτευσής τους για τη ζωή. Μία κόρη, η Ηλέκτρα, περιμένει την ώρα που θα έχει το σπίτι δικό της. Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη γίνεται η αιτία των συγκρούσεων ανάμεσα στις τέσσερις γυναίκες, καθώς η πραγματοποίησή του μετατίθεται ανάλογα με τις ανομολόγητες ερωτικές προσδοκίες και αγωνίες κάθε μιας από αυτές. Εγκλωβισμένες σε ένα αστικό σαλόνι των βορείων προαστίων γίνονται φορείς της νεύρωσης, της αγωνίας και της τρομερής τους λαχτάρας για ζωή. Τέσσερις γυναίκες στα πρόθυρα συναισθηματικής κατάρρευσης. Αστείες και ταυτόχρονα συγκινητικές ψάχνουν τη δύναμη για να αντιμετωπίσουν τα μικρά προβλήματα της ζωής.

Ένα έργο που αντικατοπτρίζει το μοντέλο του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου και την αγωνία του μπροστά στους καταιγιστικούς ρυθμούς στους οποίους καλείται να ανταποκριθεί.

Συντελεστές Απόδοση – Σκηνοθεσία: Τάσος Αλατζάς

Κοστούμια: Damiano Milano

Σκηνικα: Τάσος Αλατζάς Φωτισμοί: Μιχάλης Κάρλος, Τάσος Αλατζάς

Ευχαριστούμε το «Κτήμα Λιάρου» για την ευγενική παραχώρηση των επίπλων.

Παίζουν (αλφαβητικά)

Αγγελοπούλου Εύη,

Βαή Σταυρίτσα,

Ζωγράφου Βερονίκ,

Ηλία Ρούλα,

Καλιμικεράκη Κατερίνα,

Καραμέτου Βαγγελιώ,

Μουζακιάρη Θεοδώρα,

Μωραΐτου Εύα,

Παπαδοπούλου Πόλυ,

Πατρικίου Άννα,

Πλίτση Κατερίνα,

Ποταμιάνου Μαριάννα,

Σκούρτη Λίλη,

Τριανταφύλλου Μαρία.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα